martes, 26 de mayo de 2015

Reflexions.


                                                 Xerrada de Pau Vidal


        Reflexió sobre la xerrada de Pau Vidal:

La xerrada de Pau Vidal em va agradar molt, encara que se'm va fer força curta. Va ser molt interessant saber com es planteja els personatges i els fa evolucionar durant la novel·la. També ens va explicar una mica per sobre el perquè utilitzava diferents registres lingüístics per cadascun.
M'hauria agradat que expliques més coses i sobretot el perquè va escriure i on es va inspirar per fer la novel·la D'aigua Bruta. La meva conclusió és molt bona.


    Resultats de les eleccions municipals a Barcelona, València i Madrid:



 Barcelona: Ha guanyat el partit de BARCELONA EN COMÚ-E, encara que no per majoria seguit per CiU. 

València:  A València guanya el PP però després de quatre anys amb majoria absoluta, aquest cop perd regidors i per tant no guanya amb majoria absoluta. I segueix amb Rita Barberà.

Madrid:  A Madrid també guanya el PP però tampoc amb majoria absoluta, el segon partit que el segueix és el PSOE.

A dos dels tres llocs on hem mirat els resultats predomina el PP com a guanyador de les eleccions.


Resultats de les eleccions municipals de Maçanet de la selva:


A Maçanet ha guanyat les eleccions municipals el partit de CiU, encara que tampoc amb majoria absoluta, continuat per ERC-AM.
Ja sabíem que guanyaria aquest partit ja que l'Antoni ginó porta 24 anys al poder i al poble l'hi agrada molt. crec que a les properes eleccions municipals tornarà a sortir ell com a guanyador. Encara que hauría de mirar de fer mes coses pel poble i el jovent i no fer-ho tot a ultima hora.


Resultado de imagen de eleccions municipals a madrid 2015    Resultado de imagen de eleccions municipals a valencia 2015     Resultado de imagen de eleccions municipals a madrid 2015

1 comentario:

  1. Molt bé, Yanire!
    T'has equivocat en els resultats de la ciutat de Madrid.
    No estiguis tan segura que en Guinó continuï sent alcalde perquè si s'ajunten els altres tres partits, el fan fora. Una canvi va bé de tant en tant...

    ResponderEliminar