miércoles, 15 de abril de 2015

Societat.

EL FUTUR QUEDA LLUNY?             
El jovent d'avui dia està totalment conscienciat del fet que cobraran menys que els seus pares. Això és un problema pel  futur dels joves espanyols i catalans, ja que no troben la motivació necessària per continuar amb els estudis i això provoca un major fracàs escolar.   
Vuit de cada deu alumnes d'entre 16 i 24 anys, creu que per poder guanyar-se la vida hauran d'emigrar a altres països. Una enquesta elaborada per (IPSOS) amb ajuda de Cambridge University press, investiguen el per què d'aquesta desil.lusió dels joves, i corroboren que els joves estan desencantats amb el seu futur, però no es desanimen ja que dipositen la seva confiança en el seu talent i les seves ganes d'aconseguir un bon treball i una bona qualitat de vida. Per tant els resultats obtinguts a l'enquesta són els següents: Hi ha un percentatge major de joves que són feliços gràcies a la seva confiança en ells mateixos, i el tant per cent d'alumnes que pateix la por al futur es menor.En especial les noies, es veuen amb un futur inestable i amb una vida laborar nul·la.
Més d ela meitat dels enquestats es veuen independitzats aproximadament als 25 anys,  no per la seva pròpia voluntat si no perquè volen obtenir ingresos i treballar i per poder viatjar a un altre país fa falta ser responsable.Els llocs escollits són Londres, Nova York i Berlín. Els joves d'avui dia tenen en compte que són el futur del país i han de possar empèny en la seva educació.
       

No hay comentarios:

Publicar un comentario