lunes, 13 de abril de 2015

Racó del Medi Ambient.

932-783-000
 
        


            Sostenibilitat a Barcelona  



 El Medi Ambient es un tema que preocupa molt en tot el món, però hem centraré en Barcelona.
El passat 1 d'octubre es va celebrar el 2n aniversari de Taxi-ecològic amb un estalvi de 90 tones de CO2 (Diòxid de Carboni).
Taxi-ecològic, és l'única companyia de Taxis de Barcelona que esta configurada íntegrament per cotxes híbrids que combinen motor elèctric y combustible, que emeten unes quantitats mínimes de co2, què es pot comprovar amb la certificació ISO 14001 Medi Ambiental ( Normes de gestió Ambiental).Aquests tipus de cotxes són reciclables ,  silenciosos, i ràpids. Disposa d'un servei 24 hores i es por reservar via online que marca diferència amb les altres ofertes, són fàcils de distingir ja que tots son blanc amb la retulacio verda i model PRIUS.
Durant els dos anys que porta aquest projecte actiu, hem aconseguit que Barcelona millori com a ciutat medi ambiental, ja que té una millora respecte a la contaminació acústica i millora a l'aire que respirem. Actualment només som una flota de 160 vehicles híbrids que fan les mateixes rutes i els mateixos números de viatges que un taxi freqüent però amb una menor contaminació. Actualment, segons els estudis dels serveis que han ofert Taxi-ecològic s'han estalviat un total de 90.000 kilograms de diòxid de Carboni a la ciutat. La quantitat de diòxid de Carboni que emeten aquests cotxes es equivalent al que poden absorbir 45.000 arbres durant els dos anys que porta en pràctica aquest projecte.
Es considera una empresa compromesa amb la sostenibilitat d'un mon millor , i el millor servei. El seu objectiu es oferir una millor mobilitat ecològica i segura a una ciutat com és Barcelona: Cosmopolita , oberta i  sostenible. Amb el que respecta a la satisfacció al client, aquesta plataforma s'adapta molt a les necessitats dels consumidors amb la localització immediata del vehicle, la gestió del temps en relació al recorregut òptim  per assolir les destinacions al mínim temps possible amb el millor confort.Els vehicles disposen d'una seguretat molt exigent per obtenir un viatge amb les màximes garanties i protecció possible.
Millorar Barcelona està a les nostres mans, cuidem la nostra Ciutat.










4 comentarios: