jueves, 26 de febrero de 2015

Meritxell Solé.

Meritxell Solé.





  •       La qüestió d'innovar. 


Resultado de imagen de meritxell sole La ex alumne Meritxell Solé, va venir el passat dimecres a fer una petita però a la vegada gran xerrada. Ja que ens va fer veure la part innovadora dels treballs, ens va ensenyar a saber motivar-nos per  trobar el treball o en aquest cas l'estudi és a dir la carrera que sabem que podrem aguantar i que serem capaços de assolir. Ella el que volia es intentar que ens adonéssim  que si fem alguna cosa perquè algun familiar o algun conegut ens inspira a fer-lo però nosaltres no estem al 100% segurs de que volem fer-ho no podrem estar contents per tant no posarem tot el nostre empeny i no aconseguirem grans recompenses.
Ella ha viatjat molt. Té un màster d'administració d'empreses i va conseguír treballar a Mango. Ella volia estudiar periodisme però al  final va escollir Traducció. Desprès den la seva estancia a Mango es va prendre un any sabàtic a San Francisco.
Va fer una erasmus durant sis mesos a irlanda on diu que va aprendre molt i sobretot que ho va disfrutar molt.
Avui dia està estudian a la Global Business School on fa un master tot en anglès  de Turisme Sostenible el qual acaba a l'abril.
Aquest estiu te pensament de tornar a Costarrica a fer les pràctiques , però aquest cop cobrant , ja que l'últim cop que va estar-hi allà  i els va canviar el menú i va implantar un nou sistema de coordinació.
En total el missatge que hem va transmetre va ser que fem el que ens agrada  i no el que la societat espera de nosaltres.
Sobretot a no tenir por a rectificar , que tot el que es fa se n'apren.

1 comentario:

  1. Bones reflexions, però amb faltes.
    ORT: L'exalumna va venir... sense "coma"
    xerrada, amb "e"
    "adonéssim" no pas donar compte
    "algo", "de que" són barbarismes...

    Et falta l'entrada de dos articles de el País de los Estudiantes...

    T'has de posar al dia amb la feina, Yanire.

    ResponderEliminar