lunes, 9 de febrero de 2015

Cafèambllet



ELS DIFERENTS PUNTS DE VISTA

                                                                  Cafeambllet, un diari municipal, pública la noticia d'una dona Linda Peeno metgessa Americana que va matar a un home per estalviar mig milió a la seva companyia, i per això va ser premiada.
Linda peeno, explica que degut a les seves dures actuacions davant de peticions mediques de diferents pacients a aconseguit estalviar molts diners a la seva companyia. Aquesta notícia a tingut un fort impacte per als escriptors del diari cafeambllet, on ho expliquen tot des de un punt de vista més ciutadà, en canvi en altres diaris nacionals, com per exemple: "el Mundo, El País, el Punt, la Vanguardia" etc, no tracten aquesta notícia, per les raons que siguin, no els interesa que es sàpiga o perquè simplement no creuen que sigui important, degut a que aquests diaris tracten més des de el punt de vista de el "govern" o de la part rica del país. 
Crec que la notícia que he explicat es bastant interesant i que es deuría explicar a nivell internacional, ja que això esta passant en aquests moments es a dir a dia d'avui tant al nostre país com als paissos externs, que només miren per estalviar diners i no per la salut dels seus pacients que a la mateixa hora són ciutadans del seu mateix país.

1 comentario: