lunes, 26 de enero de 2015

Xerrada d'Àngel Pons



Visita d'Àngel Pons


Àngel Pons, un jove que va estudiar a l'Institut de Vidreres, que va aconseguir estudiar la carrera de periodisme, després de molts esforços, la seva família opinava que no era una carrera aprofitable i amb cap sortida laboral. Però ell va tirar cap endavant. No va aconseguir entrar en la universitat que ell volia, que era la Universitat Autònoma de Barcelona, tot i així va voler seguir amb aquests estudis i va anar-se'n a la "Universidad de Madrid: Carlos III".

Aspectes positius de la xerrada:
Penso que un dels aspectes positius de la xerrada que ens va fer, va ser l'esperit de positivitat que ens va implantar i les ganes de ser innovador i original amb les coses que fem per ressaltar amb la resta de les persones del nostre voltant.
Però sobretot les ganes de treballar i les ganes de voler ampliar els nostres horitzons.

Aspectes Negatius de la xerrada:
De tota la xarrada només em vaig adonar d'un aspecte negatiu. Crec que el que va comentar sobre que una persona tenia més oportunitats depèn de la universitat que hagi estudiat, crec que una persona amb un títol universitari, independentment de la universitat que sigui  dret i està totalment capacitat per treballar en qualsevol treball que es proposi, és a dir una universitat no defineix l'esforç ni les ganes de treballar d'una persona.

La meva opinió personal de la xerrada és que va estar molt , va saber ocupar el temps necessari i el contingut molt interessant, i sobretot el més important que no es va fer pesadaEn definitiva va estar molt  , hauria d'haver més xerrades així.

2 comentarios:

  1. Molt millor que els altres posts perquè es veu que has passat el corrector!!!!

    A millorar: a la primera ratlla jo canviaria 'home' por 'jove'.Crec que és més ajustat a la realitat.

    ResponderEliminar
  2. Molt bé aquest comentari sobre les universitats! Felicitats maca!<3

    ResponderEliminar