lunes, 3 de noviembre de 2014



    Primers convidats


L'Albert Pressas i l'Arnau Masferrer dos mossos d'esquadra que ens van visitar el passat dimecres 29 d'octubre, ens van explicar breument la seva trajectòria d'estudis fins arribar a ser el que són. 

   L'arnau ens explica que va deixar els estudis desprès de fer el quart d'ESO. Va fer un curs de jardineria i va treballar amb l'ajuntament de maçanet. La seva tasca era la jardineria.
mentre treballava, anava estudiant per les oposicions per ser mosso d'esquadra, va estudiar uns dos o tres mesos perentrar-hi, i va aconseguir-ho.
ara ja porta sis anys treballant de mosso que es el que li agrada fer, tot i que aquesta feina es molt extremista hi has de ser molt perfecte amb les teves actuacions i maneres de fer. Fa uns sis anys que treballa d'això. 











La trajectòria de l'Albert Presas és diferent, ell si que va seguir els estudis. Va fer batxillerat humanístic. Desprès d'això tambe va opositar per ser mosso,  i igual que l'arnau va entrar. Porta uns tres anys d'ofici.



  En conclusió, aquests dos convidats han trobat un sou fix, i un treball que els hi agrada bastant per el que ens van explicar a la xerrada.La meva opinió respecte tot això es que es un treball que te molts pros, pero també te bastants contras, degut a les diferents tasques que fan i algunes de molt complexes.




    

1 comentario:

  1. Molt bona reflexió, Janire.
    Compte, però, amb l'ortografia. Per exemple, els noms propis sempre s'escriuen en majúscula.

    ResponderEliminar