lunes, 10 de noviembre de 2014

La nova técnica de congelació dòvuls.


La congelació d'òvuls




-El diari el País i la Vanguardia ens explica que les dones que treballen a les empreses de Facebook i Apple, demanen que els seus òvuls siguin congelats degut a que els seus anys més fèrtils són els anys que més produeixen, per tant si aquestes dones prenen la decisió de ser mares perden molt de temps sense produir per tant afecta a la seva carrera professional.

En questes empreses 9/10 persones son homes, ja que els interessa que no tot siguin dones degut a que ellas tenen l'opció de ser mares i per tant tenir un període de vacances, que el gènere masculí no necessita.
Les xifres de treball en el gènere femení són molt baixes degut a les causes que hem aclarit anteriorment.
" Les places de dones treballadores aquestes empreses s'aproximen a un 12,42% , en canvi les places per homes són de més d'un 30%."
Aquesta es la informació que ens aclaréixen els dos diaris.
A més a més les dones que contracten, casi sempre són per el treball en  relacions públiques, márketing o venda, però molt pocs cops en l'apartat tècnic.
La meva opinió respecte aquest tema que estíc tractant em sembla molt indignant, ja que les dones hauríem de tenir el dret a triar quan volem tenir un fill. crec que les dones no hauríen de deixar anar una etapa tan bonica de la vida, només perquè t'ho demanen en un treball, degut a que tothom te drt a decidir quan i com vol les coses, sobretot si estem parlan d'un ésser viu com un un nadó.
Les meves idees en el dia de demà es poder tenir el fill o la filla quan vulgui i sobretot seguint la meva manera de pensar i no deixar-me  guiar per ningú que no sigui la família, estic molt en contra de trencar algo que fa tant feliç a les persones, només perquè una persona que no et coneix de res t'ho demana. A favor de la felicitat, no deixis que et possin horari de res, sobre les teves decisions.
La meva opinió personal  es, que deuria estar prohibit la congelació d'òvuls , ja que cada dona te dret a tindre les seves vacances i el seu temps per tenir un embaràs digne.





NOTICIAS RELACIONADAS

1 comentario:

  1. No entens ben bé el cas. Les dones "no demanen congelar òvuls", els ofereixen l'oportunitat per poder esprémer-les més
    No dónes la teva opinió personal.

    ResponderEliminar