lunes, 20 de octubre de 2014

El discurs de Ken Robinson
Discurs de Ken Robinson.
El discurs que fà Ken Robinson, tracta bàsicament sobre l’educació i la creativitat. Es basa sobretot en la creativitat dels nens i de l'educació d'avui dia. 
En aquest discurs  tracta de deixar molt clar que la creativitat dels alumnes la tallen els professors a les escoles, de fet ho afirma conforme va avançant el discurs. Ken aclareix que els professors intenten inculcar una sèrie d'oficis bàsics perquè els nens es vagin fent a la idea que seran això, és a dir no deixen que obrin les seves ments .. i amb obrir les seves ments es refereix al fet que pensin i somiïn el que volen ser en tot moment sense por a equivocar-se.
També ens parla que hi ha dos tipus de persones al món: les que gaudeixen fent les coses i les que fan les coses per complir amb els seus deures. Després d'això deixa la seva opinió dient que això passa perquè no deixen als nens que desenvolupen les seves Habilitats naturals. Perquè el món no es basa en els mateixos talents sempre sinó en diversos i per tant necessita de talents nous.Afirma moltes vegades que s'hauria d'innovar en l'educació, per poder treure més profit a aquells alumnes que realment tenen un talent natural, és a dir poder ajudar a fer realitat el seu suny o talent i millorar molt les avaluacions de cada alumne en particular, depèn l'ofici que vulgui exercir.Enmig del discurs diu una de les frases cèlebres de Abraham Lincoln  es la seguent: "hem de alçar-nos amb les oportunitats, i no deixar-ho tot".
El que vol que entenguem amb el discurs que ha fet és que, hauríem de millorar entre tots l'àmbit de l'educació i per això hem de millorar moltes coses. Com per exemple: menjar millor, perquè el menjar ràpid fa que no tinguem la suficient energia i per tant fa que no rendim bé. Una altra d'aquestes raons és la importància de fer les coses i tomarnoslas amb molta passió, i el més important confiar en nosaltres mateixos.
Per últim acaba el seu discurs tan encoratjador, amb una fase que ens deixa molt pensatius i fa que ens replantejem molt més les coses.
"Hauríem d'estendre els somnis per sota els peus, i caminar sobre ells." 

1 comentario:

  1. Dues tasques per fer. Et convé fer-les, encara que sigui fora de termini...

    ResponderEliminar